Få plads og masser af frihed med et kontorhotel i København

At bo i kontorhotel i København er forbundet med masser af frihed og fleksibilitet for såvel store, veletablerede virksomheder og for den lille virksomhed i vækst.

København er en pragtfuld by at drive virksomhed i – men alle, der har været på udkig efter lokaler, ved, at det kan være svært at finde gode lokaler, der passer til netop din virksomhed. At bo på kontorhotel i København giver flere muligheden for at komme til at bo et godt og funktionelt sted på nogle af Københavns bedste virksomhedsadresser.


Mange virksomheder har set fordelen ved at bo i et kontorhotel med velfungerende reception, kantine, mødelokaler og service – en all inclusive løsning, hvor prisen måske er lidt højere ved første øjekast, men når alle services inkluderes giver regnestykket mening. Et kontorhotel i København eller andre byer verden over er simpelthen en bekvem måde at have kontorlokaler på.

Kontorhotel i København med plads til vækst
Flere af de store kontorhoteller i København giver plads til vækst – når virksomheden vokser, kan der bookes flere arbejdspladser til – eller et tilstødende lokale. Det samme gør sig gældende, hvis en virksomhed skærer ned i antallet af medarbejdere eller har brug for ekstra forstærkning i en periode.

Mange af kontorhotellerne i København er udstyret med mødelokaler med videokonference, som alle hotelgæsterne kan leje sig ind på. Ligeledes er mødelokalerne dybt professionelt indrettede med elegant møblement, belysning og altid mulighed for at bestille forplejning til både interne og eksterne møder.

For såvel en mindre virksomhed, der ikke selv har råd til store lokaler, som for en stor virksomhed, der ikke har egen fast adresse, er et kontorhotel i København en endog rigtig god måde at møde kunder og forretningsforbindelser, der kommer til møde. Fælles for alle kontorfællesskaber er, at gæster mødes af professionelle receptionister med venlighed.

Kontorhoteller på gode adresser
I København er der de senere år kommet flere og flere kontorhoteller – mange af dem på gode adresser i indre by, men der er også store kontorfællesskaber i randområder, fx dette attraktive kontorhotel i Albertslund.